វិជ្ជាធ្វើម្ហូប

វិធីធើ្វ​ត្រសក់​ជ្រក់ អោយ​មាន​ឳជារស​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់​!


ថ្ងៃនេះ មហាស្នេហា សូមណែនាំ ពី គ្រឿងផ្សំ និង វិធី​ក្នុងការធ្វើជ្រក់​ត្រសក់ ព្រមទាំង មានវីដេអូ ណែនាំ អំពីវិធីធ្វើ ផងដែរ អោយមាន ឳជារស ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ សម្រាប់ក្រុមគ្រួសារ របស់អ្នក ទុកគ្រាន់យកទៅញ៉ាំជាមួយបាន នំប៉័ង ឬក៏ ទុកធ្វើម្ហូបឆា នានា បានតាមចិត្ត ។



​* គ្រឿងផ្សំ​៖
- ត្រសក់ ៣,៥ គីឡូក្រាម (​តូចៗ ខ្ចីៗ​)
​- អំបិល កន្លះ​កូនចាន​ចង្កឹះ​
​- ស្ករស ២ ខាំ​
​- ទឹក កន្លះ​លីត្រ​
​- ម្ទេស ៧ ផ្លែ (​តាម​ចំណូលចិត្ត​)
​- ខ្ទឹមក្រហម ៣ ដុំ​
​- ខ្ទឹមស ១០-១៥ កំពឹស​
​- ទឹកត្រី ១/៣ កូនចាន​ចង្កឹះ​
​- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១/៣ កូនចាន​ចង្កឹះ​

​​* របៀប​ធ្វើ៖ សូមទស្សនាវីដេអូខាងក្រោមនេះ!






ប្រភពពី៖ YouTube Pickled Cucumber

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.