វិជ្ជាធ្វើម្ហូប

ទឹកជ្រលក់​ហឹរ​ឆ្ងាញ់​លេខ ១ របស់​ថៃ​សម្រាប់​ទទួលទាន​ជាមួយ​ប្រហិត​អាំង តាមពិត​វិធី​ផ្សំ​ងាយស្រួល​យ៉ាងនេះ​សោះ​!


ក. គ្រឿងផ្សំ​៖
- ទឹក​ខ្ទឹម​ជ្រក់
- ជីរ​ណា​, ល្ង​, ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ
- ខ្ទឹមស
- ប្រេងខ្យង​, ទឹកម្ទេស​ដប​, ទឹកស៊ីអ៊ីវ
- ប្រេងល្ង​, ទឹកខ្មេះ​, តៅហ៊ូ​ក្រហម (​តៅហ៊ូ​ធម្មតា​ក៏​បាន​)
- ទឹក​ប៉េងប៉ោះ​, ស្ករ​, ម្ទេស

ខ. វិធី​ធ្វើ​៖

១. ចាក់ទឹក​ម្ទេស​មួយ​ដប​ចូល​ក្នុង​ខ្ទះ



២. ដាក់​ទឹកខ្មេះ ៣ ស្លាបព្រា


៣. ដាក់​ទឹក​ប៉េងប៉ោះ ១ ស្លាបព្រា


៤. ដាក់​ទឹកស៊ីអ៊ីវ ៣ ស្លាបព្រា


៥. ដាក់​ប្រេងខ្យង ១ ស្លាបព្រា


៦. ដាក់​ទឹក​ខ្ទឹម​ជ្រក់ ២ ស្លាបព្រា


៧. ដាក់​ស្ករ ៣ ស្លាបព្រា


៨. បុក​ម្ទេស ៩ ផ្លែ និង​ខ្លឹម ៦ កំពឹស​ឱ្យ​បាន​ម៉ដ្ត​ល្អ


៩. បុក តៅហ៊ូ​ក្រហម ៤ ជាមួយ​ម្ទេស​និង​ខ្លឹម​ឱ្យ​ម៉ដ្ត


១០. បន្ទាប់​មក​ដួស​ដាក់​ចូល​ខ្ទះ (​ដូច​ក្នុង​រូប​)


១១. លីង​ល្ង


១២. ហាន់​ជីរ​វា់ន់​ស៊ុ​យ និង​ជីរ​ណា ឱ្យ​ល្អិត​ៗ


១៣. ដាក់​ខ្ទះ​ដែល​បាន​លាយ​គ្រឿងផ្សំ​ខាងលើ​មក​ចម្អិន


១៤. ដាំ​ឱ្យ​ពុះ ឆ្អិន​ល្អ


១៥. រួច​ដាក់​ល្ង​លីង​រួច​ចូល


១៦. ដាក់​ប្រេងល្ង​ចូល​បន្តិច


១៧. ចុង​ក្រោយ​ដាក់​ជីរ​វា់ន់​ស៊ុ​យ និង​ជីរ​ណា ដែល​ហាន់​រួច


១៨. ​កូរ​ឱ្យ​សព្វ​ជា​ការ​ស្រេច​៕

ប្រភពពី៖ ROSE

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.