ចំណេះដឹងថ្មីៗ

អាថ៌កំបាំង​ដែល​ស្ត្រី​មេផ្ទះ​គួរ​ដឹង ៖ វិធី​ស្ងោរ​ស៊ុត​ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់



នៅ​ពេល​ខ្លះ ការ​ត្រូវ​ការ​ស្ងោរ​ស៊ុត​ជា​អាហារ​ម្ដងៗ​មាន​ស្ត្រី​មេផ្ទះ​ជា​ច្រើន​បាន​មើល​រំលង​ចំណុច​សំខាន់​ក្នុង​រឿង​នេះ ព្រោះ​ចាត់​ទុក​ថា ជា​កិច្ចការ​ងាយ​ស្រួល​មួយ​ដែល​គ្មាន​អាថ៌កំបាំង​អ្វី​លាក់​ទុក​នៅ​ក្នុង​នោះ។ ក៏​ប៉ុន្តែ​ការ​ពិត​ អ្នក​មាន​ដឹង​ទេ​ថា ការ​ស្ងោរ​ស៊ុត​នេះ ក៏​មាន​ភាព​អាថ៌កំបាំង​រឿង​រសជាតិ​របស់​វា​ផង​ដែរ។

ដូច្នេះ​ដើម្បី​ស៊ុត​ស្ងោរ​របស់​អ្នក​មាន​សាច់​ទន់ល្មើយ គួរ​ឲ្យ​ចង់​ទទួល​ទាន ថែម​ទាំង​មាន​ឱជារស​ឆ្ងាញ់​ថែមទៀត​នោះ គួរ​ធ្វើ​បែបណា?

ចម្លើយ គឺ​ថា នៅ​ខណៈ​ពេល​ដែល​អ្នក​កំពុង​ស្ងោរ​វា កុំ​ភ្លេច​ប្រើ​អំបិល​ម៉ដ្ឋ​រោយ​បន្តិច​ទៅ​លើ​ស៊ុត​ទាំង​នោះ និង​កុំ​ភ្លេច​បន្ថយ​ភ្លើង​ឲ្យ​តិច​ផង​ដែរ។ សម្រាប់​ហេតុ​ផល​ក្នុង​រឿង​នេះ​វិញ គឺ​ជា​ធម្មតា​ស្ត្រី​មេផ្ទះ​នាង​រមែង​យក​ស៊ុត​ទៅ​ក្លាស្សេ​ទុក​ក្នុង​ទូទឹកកក។ ក៏​ប៉ុន្តែ​ក្រោយ​ពេល​នាំ​ចេញ​មក​ធ្វើ​អាហារ អ្នក​គួរ​ត្រាំវា​នៅ​ក្នុង​ទឹក​ធម្មតា​ឲ្យ​បាន​មួយ​សន្ទុះ ដើម្បី​ជួយ​រំលាយ​សីតុណ្ហភាព​ត្រជាក់​នៅ​ក្នុង​សាច់​ស៊ុត។

ចំណែក​ការ​លាយ​អំបិល​ខណៈ​ពេល​កំពុង​ស្ងោរ​នោះ គឺ​ដើម្បី​ឲ្យ​ការ​បកសំបក​ក្រោយ​ពេល​ស្ងោរ​ឆ្អិន បាន​កាន់​តែ​ងាយ​ស្រួល​ជាងមុន និង​មិន​ធ្វើ​ឲ្យ​សំបក​ស្អិត​ជាប់​សាច់​បណ្ដាល​ឲ្យ​សាច់​ស៊ុត​របក​រខេញរខុញ​អាក្រក់​មើល​នោះ​ឯង។ រីឯការ​បន្ថយ​ភ្លើង​វិញ គឺ​ជួយ​ឲ្យ​សាច់​ស៊ុត​រក្សា​បាន​នូវ​សភាព​ទន់​ល្មើយ​ងាយ​នឹង​ទទួល​ទាន​នោះ​ឯង៕





ប្រភព៖ Knowledge

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.