ធាតុផ្សំ៖
- ក្រូចសើច
- ម្រេចខ្មៅ
- ស្រាស
របៀបធ្វើ៖
- ចិតយកសំបកខៀវរបស់ក្រូចសើចប៉ុណ្ណោះ ហើយចិញ្ច្រាំឱ្យល្អិតៗ។ កុំយកដោយសាច់ស។
- ម្រេចខ្មៅត្រូវកិនឱ្យម៉ដ្ឋ។
- លាយម្រេចជាមួយសំបកក្រូចសើចក្នុងបរិមាណស្មើសាច់គ្នា (លុញប៉ុនក្រូចឆ្មា) ហើយរុំក្នុងក្រណាត់មួយឱ្យតឹង ហើយដាក់ចូលមួយកែវដែលមានគម្រប (កន្លះលីត្រ)។ រួចចាក់ស្រាសចូលកែវនោះកុំឱ្យពេញពេក ហើយគ្របចោល ៧ ថ្ងៃ។
បន្ទាប់មកត្រូវផឹកស្រាសនោះ ១ ស្លាបព្រាបាយមុនអាហារពេលព្រឹករាល់ថ្ងៃ ឱ្យបានរយៈពេល ២ អាទិត្យ ជម្ងឺហឺតច្បាស់ជាជា១០០%។
ចំណាំ៖ ដោយស្រា.ស មានខ្លិនមិនល្អ លោកអ្នកអាចបន្ថែមទឹកឃ្មុំបន្តិចដើម្បីបំបាត់ខ្លិន៕
ប្រភពពី៖ ROSE
0 comments:
Post a Comment