ខ្ចៅអាំងអំបិលម្ទេសឆ្ងាញ់រហូតដល់លិតដៃ!!!
រដូវនេះជារដូវក្តៅ ហើយសំបូរណាស់ ខាងរឿងខ្ចៅខ្ចង លៀងគ្រុំ ហ្នឹង! ប៉ុន្តែពេលអ្នកលឺថាខ្ចៅអាំងអំបិលម្ទេស អ្នកប្រាកដជាស្រែកថា វាមិនដែលហ្អា៎ ធ្លាប់តែខ្ចៅស្ងោរ មិនប្លែកទេជានោះទេ មុខម្ហូបសម្រាប់ញ៉ាំលេងជាលក្ខណៈគ្រួសារ ដែលប្លែកមាត់ញ៉ាំបណ្ដើរហូរញើសបណ្ដើរ ហើយញ៉ាំទឹកត្រជាក់ៗទៀតនោះគឺប្លែកហួសស្មាន។ ចង់ដឹងថាប្លែកយ៉ាងណានោះសូមសាកល្បងជាមួយយើងខ្ញុំទាំងអស់គ្នាដូចតទៅ៖
+ គ្រឿងផ្សំ
- ខ្ចៅ ៥កំប៉ុង
- ម្ទេសកន្លះខាំ
- ម្សៅស៊ុប ២កញ្ចប់តូច (ឬអំបិលម៉ត់ ១ស្លាបព្រាកន្លះ)
- គល់ស្លឹកគ្រៃ៥គល់
- ស្លឹកក្រូចសើច ១០សន្លឹក
- ខ្ទឹមស ១មើម
- រំដេង ១ដុំ (ធំល្មម)
- ស្ករត្នោត ៣ស្លាបព្រាបាយ
+ វិធីធ្វើ
- ស្លឹកគ្រៃហាន់ជាចំនិតចំហៀង
- បុកអំបិលជាមួយនឹងម្ទេស រួចដាក់ខ្ទឹមសបុកបន្ត
- បន្ទាប់មក ដាក់ស្ករត្នោតបុកបន្ត
- យកគ្រឿងដែលបានបុករួច លាយជាមួយនឹងស្លឹកគ្រៃ និងស្លឹកក្រូចសើចឲ្យសព្វបន្តិច
- រួចចាក់ខ្ចៅចូលគ្រឿងដែលលាយនោះ និងជ្រាវចូលគ្នាឲ្យសព្វគ្រឿង
- ផ្អាប់ទុកប្រហែលជា ១៥នាទី
- ដួសខ្ចៅដាក់ក្រដាសអាលុយមីញ៉ូម (ក្រដាសអាំងសាច់)
- ខ្ចប់ឲ្យជិត រួចដាក់អាំងលើភ្លើង (រងើកភ្លើង)
- ត្រូវរង់ចាំដល់ឆ្អិន ប្រហែល៧ ទៅ ១០នាទី (បើចង់ដឹងច្បាស់បើកក្រដាស អ៊ុតមើលថាឆ្អិននៅ ពេលនោះក្លិនដ៏សែនឈ្ងុយក៏ចេញមក ឡើងស្រក់ទឹកមាត់)
+ គ្រឿងផ្សំ
- ខ្ចៅ ៥កំប៉ុង
- ម្ទេសកន្លះខាំ
- ម្សៅស៊ុប ២កញ្ចប់តូច (ឬអំបិលម៉ត់ ១ស្លាបព្រាកន្លះ)
- គល់ស្លឹកគ្រៃ៥គល់
- ស្លឹកក្រូចសើច ១០សន្លឹក
- ខ្ទឹមស ១មើម
- រំដេង ១ដុំ (ធំល្មម)
- ស្ករត្នោត ៣ស្លាបព្រាបាយ
+ វិធីធ្វើ
- ស្លឹកគ្រៃហាន់ជាចំនិតចំហៀង
- បុកអំបិលជាមួយនឹងម្ទេស រួចដាក់ខ្ទឹមសបុកបន្ត
- បន្ទាប់មក ដាក់ស្ករត្នោតបុកបន្ត
- យកគ្រឿងដែលបានបុករួច លាយជាមួយនឹងស្លឹកគ្រៃ និងស្លឹកក្រូចសើចឲ្យសព្វបន្តិច
- រួចចាក់ខ្ចៅចូលគ្រឿងដែលលាយនោះ និងជ្រាវចូលគ្នាឲ្យសព្វគ្រឿង
- ផ្អាប់ទុកប្រហែលជា ១៥នាទី
- ដួសខ្ចៅដាក់ក្រដាសអាលុយមីញ៉ូម (ក្រដាសអាំងសាច់)
- ខ្ចប់ឲ្យជិត រួចដាក់អាំងលើភ្លើង (រងើកភ្លើង)
- ត្រូវរង់ចាំដល់ឆ្អិន ប្រហែល៧ ទៅ ១០នាទី (បើចង់ដឹងច្បាស់បើកក្រដាស អ៊ុតមើលថាឆ្អិននៅ ពេលនោះក្លិនដ៏សែនឈ្ងុយក៏ចេញមក ឡើងស្រក់ទឹកមាត់)
0 comments:
Post a Comment