*គ្រឿងផ្សំ
- បង្គាស្រស់ ១០០ក្រាម
- មីកកាត់ដុំៗ ១០០ក្រាម
- សាច់ត្រី ១០០ក្រាម
- គ្រឿងហិល ៣០ក្រាម
- ស្កសរ ១ស្លាបព្រា
- អំបិល ១ស្លាបព្រា
- ម្សៅស៊ុបមាន់ ១ស្លាបព្រតែ
- ស្លឹកក្រូចសើច ៣ សន្លឹក
- នំបង្គាស្រួយ ៦ដុំ
- ស្លឹកសាលាដ ២ សន្លឹក
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយ សំរាបលំអ
* របៀបធ្វើ
១. លាងបង្គា រួចបកសំបកចេញ ហើយវះតាមខ្នងយកអាចម៏ចេញ កាត់មឹកជាក្បាច់ កាត់ត្រីជាដុំ យកសាច់ទាំង
អស់ទៅស្រុះក្នុងទឹកក្តៅ ស្រង់ចេញដាក់ក្នុងទឹកត្រជាក់ ស្រង់ដាក់ចានទុកមួយអន្លើ។
២. ដាក់ប្រេង ម្ទេសក្នុងខ្ទះ ដាក់ខ្ទឹមសរចិញ្រ្ចាំ ដាក់គ្រឿងហិលចូល លឹងឲ្យឈ្ងុយ ដាក់ទឹកស៊ុបបន្តិច អំបិល ស្ក
សរនិងម្សៅខ្ន ភ្លក់តាមការចូលចិត្ត ដាក់គ្រឿងសមុទ្រចូល កូរឲ្យសព្វផ្ទេដាក់ចានលំអសាលាដ និងជីវ៉ាន់ស៊ុយ
ហើយដាក់នំបង្គាស្រួយជុំវិញ៕
ប្រភព cookery book
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
0 comments:
Post a Comment