គ្រឿងផ្សំ
-ទឹក-ឆ្អឹងមាន់
-ឆ្អឹងជ្រូក
-បង្គាគ្រៀម
-យឺហ៊ី
-ត្រីគ្រឿម
-ប៊ិគួក
-ខ្ទឹមបារាំង
-ខ្ទឹមស
-អំបិល
-ម្រេចមូល
-ម្សៅស៊ុបមាន់
-ប្រហិតគ្រឿងចឹញ្រ្ចាំ
បន្លែ
-ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ដើមគីនឆាយ ស្ពៃ។
វិធីធ្វើ
១.យកឆ្អឹងជ្រូក ឆ្អឹងមាន់ លាងអោយស្អាតស្រុះទឹកក្តៅ ( ពុះបង់ទឹកខ្មេះ អំបិល ) រូចហើយលាងទឹកត្រជាក់ សំអាត
ទុកមួយអន្លើសិន។
២.ដាក់ដាំទឹកអោយពុះហើយបង់ឆ្អឹងដែលស្រុះ រូចទុកអោយធ្អិនសិន បន្ទាប់មកបន្ថយភ្លើងតិចៗ រំងាស់រយៈពេល
១.៥ ម៉ោង ហើយបង់រស់ជាតិនិងភ្លក់មើល។
៣. រំងាស់អោយនៅសល់៥ឬ៧ លីត្រហើយច្រោះទុកប្រើប្រាស់៕
ប្រភពដើម៖ FBC Book
0 comments:
Post a Comment